Opstarten in Sardinië

The start up 

Afgelopen periode is voor mij een zelfgemanifesteerde creatiestorm geweest. Flexibel en impulsief als ik ben stel ik mijn creaties bij op basis van ervaringen die ik tussentijds beleef.

De ontmoeting met mijn allereerste groep creatie&synchronisatie reizigers heeft mij doen ontdekken dat ik niet heb stilgestaan bij een vernieuwde vorm van creatie. Alles vormt altijd met me mee en ik heb voor t eerst andere mensen in een creatie proces betrokken. Dit blijkt toch lastiger dan verwacht.

Mijn leven is zich ondersteboven aan ’t keren op meerdere vlakken terwijl mijn creatie kracht zich ontplooit tot een meesterkracht. Ik heb nog wel eens de neiging om mijn emoties voorbij te lopen en andere mensen notificeer ik weinig of nooit over wat er in mij gebeurd… tot de C & S reis.

Reality check

De groep was al onderweg naar Sardinië en ik had voor mezelf nog niet duidelijk wat mijn rol zou zijn.

Na een diep reflecterend gesprek met de groep kwamen veel puzzelstukjes op de plek. Mijn creatiereis heeft zich met mij meegevormt en nu ben ik daarbij ben ik even voorbij gegaan aan de groep. In een try-out had ik transparanter kunnen zijn over de aspecten die meespelen en mij motiveren om andere keuzes te maken.

Doe ik nou wel honderd procent mee of niet? Kan ik met heel mijn zijn committen aan zo’n reis zonder dat ik mijn dochter bij me heb? Wil ik liever een leidende rol of een combinatie tussen deelnemer en begeleider?

Thema’s uit mijn eigen leven komen naar boven: – het buitengesloten voelen (in meerdere levens) met een accent op zelfacceptatie

– weglopen van emoties en het niet direct aangaan van dingen en daardoor juist patsboem ermee geconfronteerd worden

– het distantiëren van mijn dochters belevingswereld waar ik meer moeite mee heb dan verwacht

– afhankelijk voelen van een geleende auto en niet op locatie(letterlijk een dorp verderop zitten) en merken dat ik niet totaal in ’t hier en nu aanwezig ben 24/7

Fijne feedback

De deelnemers zijn dolgelukkig met de ervaring, het concept, het appartement en t eiland. Maar werden onzeker door de onzekere positie die ik mijzelf gaf en dus de reis meegaf.

Het zijn stuk voor stuk ontzettend fijne zielen en ik ben ontzettend dankbaar dat zij zich hebben aangemeld om met me mee te gaan. De energie en authenticiteit die zij met zich meedragen is precies hetgeen wat ik heb willen aantrekken voor deze reis.

Een sharing maakte dat mijn emoties loskwamen en de groep maakte ruimte voor alles wat hieruit voortkwam. Een hernieuwd en vertrouwd groepsgevoel is hier ontstaan.

Ik merkte dat ik de start up met de groep had willen meemaken. Later bijvoegen zorgt voor nieuwe groepsdynamiek. keywords: energie en heldere intentie

Er word muziek gemaakt, samen gekookt, gehuild en gelachen, het eiland wordt verkend en as we speak doen ze de excursie naar de magische krachtplaatsen om de hoge energie van dit eiland live te ervaren. Fantastisch!

Nieuwe inzichten en flow

Ik krijg enorm veel energie van mensen bij elkaar brengen. Mijn droom is dan ook om vanaf april tot het einde van het seizoen in Sardinië te verblijven om meer gasten op te vangen. Niet alleen voor de reizen die ik zelf initieer, maar ook onze locatie openstellen voor mooie samenwerkingen met andere bewuste organisaties.

Tijdens deze try-out van de C&S reis ben ik veel dingen tegengekomen die ik mag gaan transformeren en verwerken in mijn vernieuwde versie van deze reis. Hoe beter dan met zulke fijne mensen die heel goed weten hoe het is om door processen te gaan. Ik ben ook erg dankbaar voor deze groep die op mijn pad is gekomen.

Mijn rol in toekomstige creatie & synch reizen

Als vakantie- en workshop begeleider zal ik mijn gasten ontvangen met een welkomst apperitivo, het concept draaiboek en de Go Enjoy Sardinia vakantiemap overhandig ik bij dit welkom.

De groep gaat letterlijk en figuurlijk met elkaar op reis en ik zal als initiatiefnemer energetisch verbonden blijven om het groepsproces te stimuleren. Zonder dat ik direct live aanwezig ben bij alle activiteiten en sharings.

De groep gaat een ultieme co-creatie met elkaar aan. Tussentijds zal ik een vast programmadeel verzorgen om mijn energie te delen voor synchronisatie mogelijkheden.

De creatie en synchronisatie intentie delen wij met z’n allen en het geheel flowt samen zoals het zich vormt. Ik zal geen actieve rol op me nemen als mede-deelnemer of in een leiderschapsvorm.

Voorafgaand aan het vertrek komen we samen om ervaringen te delen en het avontuur op Sardinië samen geleid af te sluiten. Ik zie het nu voor me als ceremonieel gebeuren, maar dat kan zich vormen zoals het wil, de ervaring van komende zaterdag zal het me zeggen.

Organisatie en praktische dingen

Go enjoy zal het aanspreekpunt zijn voor alles betreft het boeken van de reis, de huurauto en de accommodatie

 

Tri of light is de overkoepelende organisatie die zijn trainingslocatie/accommodaties inzet om alles te faciliteren.

Ik, Amber ben initiatiefnemer en vertegenwoordiger. Ik verzorg een warm welkom en een uitzwaai ceremonie en van mij krijgen ze een vast programma onderdeel waar ik mijn energie introduceer en een workshop zal verzorgen. Dit zal wellicht per keer verschillen, denk aan: zelfliefde, ho’oponopono, body language of samenwerken met je gidsen.

 

Samenvatting

Een mooie intense ervaring leert mij over mijzelf en over mijn creaties. Samenwerken met open mensen voelt fantastisch en dat proeft naar meer.

De volle maan op de aankomstdag maakte ook dat er extra veel in werking werd gezet om te transformeren. De groep spiegelt mij, en elkaar en dat maakt de beleving onder meer super waardevol.

Ik heb ontzettend veel zin om met deze nieuwe inzichten de juiste energie uit te zetten voor de volgende reis! & Ik ben dankbaar voor dat ik dit heb mogen creëren.

Vanavond ga ik het hier en nu met ze beleven tijdens de ho’oponopono workshop die ik geef. Mijn liefde gaat uit naar de groep en mijn hart zit in wat ik hier in Sardinië wil opzetten.

Voor nu ben ik nog steeds wat dingen aan het verwerken. Ik wil bovenalles genieten van de reis die nu gaande is <3

Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

TrackBack URL

http://www.emvotion.nl/opstarten-in-sardinie/trackback/

PAGE TOP