Onvoorwaardelijke Liefde is een Kunst

Het is helaas nog niet zo ver dat alles vanuit Liefde werkt en in harmonie staat. Dit maakt het juist zo belangrijk om in jezelf de Onvoorwaardelijke Liefde te vinden en te gebruiken!

Daarom is het best een kunst voor mensen die bezig zijn met de Liefde te zenden. Je hebt te maken met mensen die Liefde afwijzen- omdat ze er geen ruimte voor hebben of het nog niet begrijpen en klaar voor zijn.

 

Je kunt begrijpen dat het voor kinderen een enorme schok kan zijn dat hun onvoorwaardelijke Liefde soms niet aankomt bij een ander en zelfs word bekritiseerd. Ouders die bezig zijn met de Liefde zijn hier bewust van en kunnen hun kinderen begeleiden om een pad te vinden. Zonder dat de kinder hun natuurlijke Liefde inhouden of soms zelfs opgeven.

Geef jou kind evenveel Onvoorwaardelijke Liefde als dat jij ontvangt en blijf uitleggen dat de wereld nog niet klaar is om hier volledig in te leven. Het is belangrijk om het niet kwijt te raken en te blijven delen aan wie het in z’n hart kan sluiten.

De normen en waarden van deze maatschappij zijn enorm beperkend en vooral verwarrend voor een licht kindje.

 

-Hoezo moet ik instemmen als ik het ergens helemaal niet mee eens ben? Een kus geven aan de nieuwe vriend van mijn tante als ik dat niet wil?
-Waarom zegt die mevrouw dat zij ouder is en dus wijzer en dat ik daarom naar haar moet luisteren- terwijl ik voel dat wat zij zegt niet waar is?
-Waarom moet ik mijn bord leeg eten als mijn lichaam mij verteld dat ie genoeg heeft gehad?
-Wat is er mis met mijn eigen intuïtie?  Vertrouwd niemand op mij omdat ik klein ben? Of is mijn intuïtie soms fout?
-Waarom krijg ik cijfers en toetsen voor mijn ontwikkeling? Mag ik het dan niet als mijzelf en op mijn eigen tijd doen?
-Waarom moet ik elke dag opstaan voor mijn biologische klok? En moet ik stilzitten in de schoolbanken? En word ik bestraft op mijn speelsheid?
-Waarom zijn de mensen niet lief voor de natuur en gemeen tegen dieren? Kunnen we daar niet gewoon allemaal mee ophouden?

 

Deze lichtkindjes -dit zijn alle nieuwe generatie kindjes-begeleid je door ze veel uit te leggen en vooral vrij te laten.

Ik doe mijn dochter straks naar een democratische school waar ze vrij mogen spelen en leren  wat zij zelf willen op het tempo dat voor hen fijn is!

“Passen ze dan wel in de maatschappij?”

– het is júíst mijn bedoeling om unieke lichtjes te creëren die hun Ware Zelf Zijn en creëren vanuit Onvoorwaardelijke Liefde.

Hoezo zou dit niet in een maatschappij kunnen passen?  De maatschappij past niet bij hen als ze deze kinderen beperkingen willen opleggen!

Bij een vrije opvoeding begeleiding hoort ook het weglaten van ‘straffen’.

Je stimuleert met Liefde en aandacht de Liefde in hún zelf. Leer ze te vertrouwen op hun intuïtie en begeleid ze in de processen en beproevingen.

Communication is key! Geef ook als ouder je ‘fouten’ toe en maak alles bespreekbaar. Wees transparant.

Het is een kunst om in balans te blijven met jezelf en je omgeving. Alhoewel de omgeving volgt en vorm krijgt als jij 1 bent met je Ware Zelf en als het ware een spreker bent voor de Onvoorwaardelijke Liefde.

Geniet en maak plezier in dit leven. Weet dat Jij belangrijk bent en onderzoek wat jij voelt dat voor jou belangrijk is in dit leven. Zowel ouders als kinderen vormen eenzelfde geheel.

 

Liefde en licht,

Amber

Lees ook: 8 manieren om je kids puur te houden

Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

TrackBack URL

http://www.emvotion.nl/onvoorwaardelijke-liefde-is-een-kunst/trackback/

PAGE TOP