Als jonge bewuste mama weet ik maar al te goed dat de paden voor onze generatie nog lang niet uitgesneden zijn. Ik schrijf graag columns voor de nieuwetijds gezinnen, de jongeren en begeleiders van kinderen die op aarde zijn gekomen met hsp, hoogbewustzijn, hoogbegaafdheid en een missie om de wereld naar een hoger niveau te tillen. 

Om met een grote groep de quantum sprong te maken in bewustzijn is er veel informatie verstrekking nodig. Ik struin op mijn beurt ook het internet en evenementen af ​op zoek naar ervaringen en inzichten. Wij, als nieuwetijdse zielen, mogen elkaar helpen en ondersteunen. Je bent niet alleen! 

Lees naar behoefte mijn columns door en vraag je zelf af of het ook jouw waarheid is. Voel intuïtief of het met je resoneert. Je mag ook altijd contact met me opnemen om je bevindingen met mij te delen. ​


Wanneer je geen reacties van anderen wilt ontvangen, betekend dit eigenlijk dat je zeer ontvankelijk bent voor de energie die hierdoor verandert in jou. In de vorm van emoties of angsten die worden getriggerd.


Het is tijd dat wij gaan erkennen dat het werk wat voor ons gemaakt is, niet het werk is wat voor ons is weggelegd!

LEES MEER​


500x gedeeld via Nieuwetijdskind Magazine!

In deze nieuwe tijd zijn de vele Zielen op deze wereld om hun Aardse lessen te leren. Dankzij de shift in het BewustZijn is er de mogelijkheid ontstaan om de sprong te maken naar een volgende dimensie of zelfs twee.

LEES MEER


De kracht van het synching is dat je datgene belicht van elkaar wat erkenning en aandacht verdient! 

Het eerste waar ik me bewust van moest worden is dat mijn gedachtes mijn realiteit scheppen. Think happy Be happy!

LEES MEER


Natuurlijk zal je af en toe tóch met lage vibraties meegaan en zal je kunnen terugvallen in je ego. Maar this time around heb jij de kracht, dankzij jouw nieuwe bewustzijn, om je dit om te buigen. Je zult merken dat je liever rondom gelijkgestemden bent zodat je in hogere sferen blijft en lekker kunt blijven flowen.

LEES MEER​


Op jouw individuele blauwdruk staat in ieder geval het volgende: 

- karma banden

- ziels essentie

LEES MEER


Jouw Ziel wordt telkens geincarneerd en deze slaat informatie op. Elke ronde krijgt de zielsplaat meer schijfruimte, maar er zijn ook gebeurtenissen die niet makkelijk uitgewist kunnen worden


Vanuit een plek van onvoorwaardelijke Liefde en verbinding kan jij dingen als telepathie, filosoferen en manifesteren vanuit je Geest.

LEES MEER​


We zijn lichtwezens van energie en “waar je mee omgaat raak je mee besmet”. We trillen mee met deze negatieve frequenties. Het beïnvloed onze eigen innerlijke wereld.

LEES MEER


Je twijfelt.. Hoofd of hart?

Kan jij de twee al onderscheiden van elkaar? Welk element laat zich als eerst aan jou zien? Wat is jouw meest logische keuze?Waarschijnlijk is dat die uit je hoofd.


Het is een kunst om in balans te blijven met jezelf en je omgeving. Alhoewel de omgeving volgt en vorm krijgt als jij 1 bent met je Ware Zelf en als het ware een spreker bent voor de Onvoorwaardelijke Liefde.

LEES MEER​


Je manifesteert automatisch dingen die je graag zou willen hebben(law of attraction). Wees dus helder in je bestellingen. Vage verlangens brengen vage uitkomsten.

LEES MEER


wanneer je de kennis hebt- pas het dan ook toe. Schuif het niet voor je uit maar integreer het in je dagelijks leven. Als je er mee bezig gaat- de interesse is er- dan zit het ook zo in je systeem!


Iedereen komt hier op Aarde en herinnert waarschijnlijk vrij weinig van voorgaande levens. Gaandeweg gaan dingen op hun plaats vallen en ga je op zoek naar jezelf.

LEES MEER​


Onze verwachtingen zijn torenhoog en gaat alle kanten uit.

Maar wanneer is het dan de tijd om voor jezelf te kiezen?

LEES MEER

door Amber Sapulette

Print Friendly