Mijn weg naar leven vanuit mijn Hearts Desire(s)

Mijn weg naar leven vanuit mijn Hearts Desire
Als jonge alleenstaande moeder weet ik heel goed hoe het voelt om geleefd te worden. WAT een tijdsdruk heb ik ervaren in de eerste echte ervaring met het bedrijfsleven na het afstuderen, de race naar mijn zwangerschapsverlof om voldoende geld te hebben om alles te kunnen financiëren als enige broodwinner! Mijn onderbuik heeft altijd al geprotesteerd tegen al die maatschappelijke en sociale verplichtingen waar je hoofd dagelijks van overloopt! Je bent zo druk bezig met deadlines halen, verplichtingen nakomen en .Je loopt jezelf voorbij om alles van je lijstje gedaan krijgen.
Dít moet en dát moet je, en niet alleen van de rest van de wereld, maar op een gegeven moment vooral ook van jezelf!

Ik was bijvoorbeeld gigantisch bezig om én succesvol te zijn én een goede fulltime moeder én een goede vriendin blijven én genoeg geld hebben om te sparen én leuke dingen blijven doen én de financiën perfect op orde te houden etcetera. Je snapt wel dat ik erg moe van mezelf werd..

Ik vond dat dit anders kan en moet!

Mijn leven kreeg een ommekeer toen ik mij bezig ging houden met Bewustzijn. Niet alleen van mijn omgeving, maar met name van mijn eigen gedrag naar mezelf en naar anderen toe. Het bewust zijn over wat mijn drijfveren en/of angsten zijn die daaronder liggen. Wat mijn verlangens zijn en hoe dit de rode magische draad in mijn leven vormt. Na het bestuderen van o.a. de law of attraction weet ik meer over het manifesteren van je verlangens. Er is veel oude wijsheid aan het wachten om herontdekt te worden, die de paden naar een nieuwe realiteit zullen onthullen!

hearts-desire-promo
Sinds 2014 heeft mijn leven op zijn kop gestaan, is een paar keer heen en weer gerold en heeft ook een hele poos stilgestaan. Maar aan het einde van die tunnel van zelfontplooiing was er licht en nu ben ik op een stijgende lijn onderweg naar mijn piek.
Ik begon mijn reis als strever op zoek naar resultaten. Angstig voor tekortkomingen en grote angst om te falen.

Nu voel ik mij fijner als de avonturier die de beleving alleen al fantastisch vind. Zo zijn alle extra’s mooi meegenomen!

freedom-307791_960_720
Vanuit mijn hearts desire trek ik steeds meer mooie en fijne dingen aan. Het heeft voor mij de missende stukjes in kaart gebracht die eerst heel eng, maar nu fantastisch zijn!
Als je leeft terwijl je jouw hearts desire negeert gaat het je nooit lukken om jouw resonerende mogelijkheden aan te trekken!
Ik wil meer uit het leven halen en ik wil anderen inspireren om dit ook te doen. Daarom deel ik niet alleen mijn verhaal maar ook de wijsheid die ik heb ontdekt! Zodat iedereen zichzelf kan uitdagen om haar of zijn verlangens en dromen te verwezenlijken!

De Hearts Desire Challenge

 

Meedoen is GRATIS

Check it out! www.tri-of-light.nl/hearts-desire

Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

TrackBack URL

http://www.emvotion.nl/mijn-weg-naar-leven-vanuit-mijn-hearts-desires/trackback/

PAGE TOP