Life on the fast lane

Living life on the fast lane.
Grappig om dat terug te lezen in mijn horoscoop. Als Ram ben ik koppig, vastberaden, ga ik ergens volop voor en dankzij mijn gracieuze vermogens tot inzicht rem ik af voor ik ergens tegen aan bots.
Emoties staan niet op mijn verlanglijst, maar zijn essentiëel om door te kunnen stromen.
Wat ik het best heb onthouden aan mijn sterrenbeeld is dat ik niet echt compatable ben met andere sterrenbeelden. Een ram als partner betekend namelijk altijd een uitdaging voor de ander.

Nu heb ik iemand ontmoet en alles ging als vanzelf. Júist op gevoel en helemaal niet in mijn hoofd. Gek om te zien hoe wonderlijk dat werkt wanneer je het niet verwacht. Af en toe bewonder ik wat er allemaal gebeurd en besluit dan weer door te gaan met NIET na te denken.

But Wait, nieuwsgierigheidje, are we even compatable? Waterman en ram. Jaaa hoor zeker, dit blijkt een gouden combinatie. Hij vormt met zijn lucht en aarde een balanssysteem voor mijn vurig bestaan.
Wat aarde als ik te ver doorfik of wat lucht om me grootser te laten schitteren.
Andersom zal ik vast ook weer wat voor hem betekenen. We hebben levenslustigheid in ieder geval gemeen en wederzijdse spontane acties maakt een leven samen alles behalve alledaags of saai.

Hij is leuk en ik ben niet bang voor wat dat betekend. Ik sta immers op het punt om op reis te gaan. De grootste stap die ik bewust heb besloten te gaan maken in dit leven is om de hoek en ik raak telkens heerlijk in het hier en nu wanneer ik bij hem ben.

Alles wat nu leuk is is leuk en wat veranderd dat veranderd dan maar!

Passies en verlangens zijn er voor een reden. Ze geven je richtlijnen naar het bewandelen van je levenspad. Bijkomstigheden zijn die verlangens die beslag leggen op je gevoel, hormonen en emoties om je door hevige levenslessen heen te geleiden.
En wanneer je in zo’n rit terecht komt kan je niets meer doen dan ‘m rustig uit zitten. Because once you’re in it, you gotta ride it out!
Ik zit momenteel in het midden van meerdere dingen en ik heb ook werkelijk NO CLUE wat ik ga doen met mijn dagen of mijn geld, waar ik ga wonen en dat soort denkgedachten.

Ik weet alleen dit: als ik durf te kiezen voor mijn verlangens, kom ik op de weg waarop ik hóór. En wat is mooier dan te zijn where you belong?

Thuiskomen is een dingetje voor mij. Ik heb me nog nooit ergens thuis gevoeld. Dat gevoel ervaarde ik dit jaar voor het eerst op Sardinië. Omdat ik het recent associeer met vrijheid en mogelijkheden.

Mijn dromen zijn ook gebaseerd om óf zelf thuis te komen door veel wereldhuizen te bouwen óf om andere mensen te helpen thuis te komen in hun zelf en bij elkaar.

Net als dat overal liefde is, is ook overal dat resonerend gevoel van thuiskomen. I just gotta open my eyes to see these frequencees that match the ones I desire to find.

Living life on the fast lane. Zoals mijn horoscoop dat zegt klinkt het niet zo gek of gedurft als mensen vaak beweren.
Het is iets wat bij me hoort, wat mij naar plekken brengt. En ik ben liever dáár waar ik groei en rijk word aan ervaringen dan dat ik materiële rijkdom bemachtig ten nadele van mijn persoonlijke groei.

So for now? I’m gonna live my life like there’s no tomorrow.. I mean, why hold back when you can experience it all?!!

Ik houd mezelf niet langer in of behoed me niet voor wat eventueel wel of niet zou kunnen gebeuren, wat ik eerder wel deed. Preventie het raam uit. Impulsen en intuïtie- you are more than welcome to feel at home in my life 🙂

Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

TrackBack URL

http://www.emvotion.nl/life-on-the-fast-lane/trackback/

PAGE TOP