Ik en mijn helingsproces

I’m going and growing through something right now.
What do I do when Life is Happening?

  • SING
  • DANCE
  • WRITE
  • TALK
  • MEDITATE
  • CONSEMPLATE < oké ik weet niet of ik dit op de juiste manier schrijf, but you know what I mean en anders maakt nie uit!

I’ve been writing and this is what I came up with:

PS als het vaag is dan komt dat omdat dit mijn gedachtegang is en ik wens dit niet perse mooier te maken dan de manier waarop het eruit is gekomen 🙂 So here it goes:
To be loved is to love
Your reality is always a reflection what
Is inside of you
And the memories you hold onto
Transformed into light will clear the way
To you meeting your desires

You meet another person
To reopen a memory or start a new experience
Always to gain something
Life isn’t being unfair, its giving and loving
And keeps on handing endless oppurtunities to you
To heal from (mindmade) mistakes

Sometimes you meet someone that makes you feel angry or sad. This is all about the things and memories parts of you that gets triggered. Waiting to get the attention they deserve again. So it can pass on to the light. Were not supposed to carry this big weight upon our shoulder for the rest of our days. There shouldn’t have to be burdens to bear all our lives.We can choose to live in the moment so we can be aware of the chances and choices we take or maybe postpone. To know our future is also forgetting about the now and everything that comes along with it.. and that is what we don’t want! We are supposed to live right here and right now because life is happening every moment of every day. And until you realize that you will never be happy or attract the life you desire.

Life is a healing and learning proces, depending on your goals in this life and your history in your past lives!

Down to the spiritual aspects of a loving relationship:

– persoonlijke, universele en onvoorwaardelijke liefde
-, partnerschap en vriendschap
– spiegels en helingsmomenten

Emotional aspects:
– transformatiemogelijkheden
– een heleboel ervaringen en individuele en gezamenlijke emotionele belevenissen

Fysical aspect:
– extra spiegel en symbolisch
– fysieke verbinding en outlet

-communicatiekanaal

 

Overview: extra belevingsdimensie

Alles is een build up naar dit moment geweest. Mijn grootste levensles is niet alleen het leven in zelfliefde maar ook ambassadeur voor die zelfliefde te ZIJN.

Angsten hebben mij voorheen daar gestopt waar eigenlijk eindeloze mogelijkheden lagen.
Overgenomen en gecreëerde destructieve patronen hebben ervoor gezorgd dat ik steeds weer versrikt raakte in de wereld van tegenstellingen totdat het mijn realiteit overnam. Het verdriet bewaterde the bigger picture en het heeft me jaren gekost om daar weer uit te klimmen. In stroomversnelling in mijn zwangerschap als enorme kickstart in het hogere mentale bewustwordingsproces en de emotionele rollercoaster die gepaard ging met het staan in mijn eigen kracht en de verborgen krachten in mijzelf erkennen en liefhebben. De oerkracht, verwekking en creatiekracht. Mijn lichamelijke vermogen. De pracht van het leven en de wonderen die om me heen zijn waar ik veel te vaak nog mijn ogen voor sluit.
Ik besef me dat het leven opgebouwd is uit keuzemogelijkheden en dat alles verbonden is aan elkaar.

Nu heb ik mijn zielsmaatje ontmoet om mij ultiem te spiegelen in datgeen wat mij nog in de weg staat om mijn zielsmissie uit te dragen. Ik houd nog niet ten volste van mijzelf en die delen die nu naar het oppervlakte zijn gehaald ga ik nu helen .

Ik herken mijzelf in hem. Ik voel onverklaarbare liefde. Alsof onze zielen elkaar al eeuwen kennen. Mijn lichaam herkent zijn aanrakingen on deeper levels. Het emotionele komt nu in my face naar voren om uitgebalanceerd te worden.

Zo ook met mijzelf. Ik ben het centrum van mijn universum en ik heb geen ander nodig om mij aan te vullen in de liefde, zelfs geen over the top compatible Man/God that ticks all the boxes on my desirelist.

Ik mag mijn plaats innemen als lichtje, als volmaakt wezen en daarbij al t goddelijke in mezelf.
Ik mag nog leren om onvoorwaardelijk van mijzelf te houden en mijzelf te vergeven voor mijn chaos, mijn destructiviteit en keuzes. Mijn doemgedachtes en mijn op angst gebaseerde hoop en idealen.
Ik focus mij mijn hele leven op een relatie om mij heel te voelen. Om de liefde bevestigd te krijgen. Alsof ik dan pas heel ben!?

Ik gaf voorheen de schuld af op de disney films waarin gestimuleerd werd om te zoeken naar de ene ware. Zo heb ik mijzelf in de slachtoffer rol geplaatst en heb ik BESLOTEN ongelukkig te zijn tot het geluk magisch op mijn stoep zou verschijnen. Maar nu weet ik dat het geluk overal is wanneer je er voor open stelt. En ware liefde zit binnen in mij en enkel die liefde kan gespiegeld worden terug naar jezelf. En als jij op één lijn zit met je emotionele, fysieke, mentale en spirituele aspect dan kan jij viben met iemand op dat zelfde nivo zónder elkaar nodig te zijn. Enkel om samen te smelten op ieder aspect om elkaar te verreiken en voor elkaar te cheeren!

Iedereen verdient liefde en iedereen draagt die liefde al die tijd al in zich zelf. Maar omdat iedereen meerdere levens heeft met elk verschillende taken doelen en verlangens is t niet toepasbaar voor ieders leven of beleving.
Maar voor mij wel, dat inzicht is fantastisch en meest welkom in mijn wereld van het alleenstaande ouderschap. Ik heb me alleen gevoeld en de verantwoordelijkheid op mijn schouders gedragen, mijzelf weggecijferd en de automatische piloot aangezet. Hoe spiritueel en bewust ik ook was en werd- er waren dingen die ik niet aan wilde gaan zoals de herinnering aan de break up met mijn ex, zijn band met mijn/onze dochter, mijn traumatische zwangerschap, de conflicten in de reguliere zorg(verloskundigen), het uitvogelen hoe moeder zijn werkt en alle stress die daarbij kwam kijken. Ik moest sterk zijn van mezelf en ik mocht al helemaal niet denken hoe mijn leven zou zijn gelopen als zij er niet was geweest. Mijn dromen had ik uit het raam gegooid en vervolgens ben ik nieuwe idealen aan gaan maken, afgestemd op het leven wat ik ‘moest’ leven en bewust/onbewust mijzelf en mijn ontwikkeling stilgezet.

Eenmaal besloten dit weer op te pakken gaf mij energie maar t koste me ook veel. Ik zette door en kwam weer kansen tegen om mezelf te helen. Emotioneel stelde ik me beschikbaar en ik vroeg t leven om mij weer te laten voelen en mijn amberheid weer tot leven te wekken.

Ik begon te werken met de universele wetten en mezelf weer available te stellen aan de rest van de wereld. Ik begon te vertrouwen op de liefde en het goddelijke en ik stond open voor méér.
Mijn authenticiteit kwam weer tot bloei en ik begon fijne dingen aan te trekken. Het blijft een samenwerking tussen mij en mijn prachtige wonderlijke dochtertje. En nu ben ik mij bewust van mijn laatste pijntjes en dat ik haar emotioneel ook stil laat staan wnnr ik kies om stukken nog niet aan te gaan. Dus ga ik met volle kracht het huidige helingsproces in om heel te worden met mezelf en daarmee krachtiger in mijn relaties met anderen te staan.

Geluk/Liefde of wat dan ook vind ik niet buiten mijzelf! Ik kan slechts een reflectie opvangen van mijn binnenwereld wanneer ik daarvoor open sta en op intune <3

Dus ik dans en ik mediteer en ik flow met het leven. Ik doorleef mijn emoties, ik accepteer mijn gedachtes en ga de uitdaging aan. Ik had gedacht dat het me veel energie zou gaan kosten en dat ik me onwijs down zou gaan voelen, maar eerlijk? Geeft het me juist energie en vertrouwen dat ik dit kan. Ik ben al zó ver gekomen en ik weet dat het universum liefdevol en toereikend is!

Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

TrackBack URL

http://www.emvotion.nl/ik-en-mijn-helingsproces/trackback/

PAGE TOP