de Blauwdruk van je Ziel

Iedereen heeft een eigen unieke blauwdruk, ook wel je zielsplaat genoemd. Zorgvuldig samengesteld om je te begeleiden in dit leven. Een aantal dingen zijn ontstaan in vorige levens en anderen zijn specifiek geschreven voor dit leven.

Op jouw individuele blauwdruk staat in ieder geval het volgende:

  • karmabanden -> dit zijn de connecties die je hebt gemaakt in je levens en welke je nog altijd met je mee draagt, dit kan voor grote  blokkades zorgen, denk maar aan geloftes van kuisheid als monnik, het kan ook een karmaband tussen jou en een persoon zijn waar nog dingen uit te werken zijn
  • zielsessentie -> dit het hetgeen wat je JOU maakt, de identiteit die jij elk leven bij je draagt, denk maar aan je persoonlijke humor, je manier van uitdrukken en andere kenmerken wat jou uniek maakt
  • interesses en talenten -> dit heeft alles te maken met wat jij hier behoort te doen op jouw levensmissie of het pad daarna toe
  • levensmissie -> de taak die jij hier hebt uit te dragen of te volbrengen
  • hartsverlangens -> je hartsverlangens bieden jouw mogelijkheden en richting om vanuit jouw zielsessentie te gaan leven
  • levenslessen -> de lessen die jij voorgeschoteld krijgt om van te leren, deze zullen steeds terugcirkelen op jouw pad totdat jij ze aangaat

Hoe meer levens je erop hebt zitten, hoe meer karma je hebt én ‘onverklaarbare’ wijsheid en (vertrouwde)ervaring in waar jouw interesses en talenten liggen.

Het kan ook zo zijn dat jij al vele levens dezelfde levenslessen moet leren, simpelweg omdat je ze niet aangaat. Dit heeft alles te maken met onze vrije wil! Wij zijn hier ‘vrijwillig’ om te leren en te ervaren en soms gaan we zó op in de ervaring en zien we groei en ontwikkeling als iets ontzettend spannend en angstig dat we onze lessen niet aangaan.

Om te voorkomen dat je ieder leven veilig in je ‘comfort’zone blijft hangen is je een persoonlijke levensmissie meegegeven. Dit zorgt ervoor dat je er een diep verlangen in jouw schuilt om die uit te dragen, wat maakt dat jij niet ‘gelukkig’ bent met het perfecte leven wat jij voor jezelf gecreëerd hebt als het niet overeenkomt met wat voor jou is bedoeld.

WAAR geluk komt wanneer jij vanuit je authentieke zelf; jouw zielsessentie gaat leven om je levenslessen te leren en via jouw hartsverlangens(welke overigens steeds kunnen wijzigen afhankelijk van jouw groeiproces en keuzes) op weg gaat naar jouw Zielsmissie.

Let wel: het is niet het einddoel om je levensmissie vele jaren in dit leven uit te dragen, dat is weggelegd voor spiritueel leraren, maar dus  lang niet voor iedereen nodig!

Het is niet zo dat ALLES al voor je is vastgelegd voor je aan dit leven begint. Maar zoals je ziet is er behoorlijk wat dat je met je meedraagt en dat is maar goed ook!

Wij mensen hebben een natuurlijke nieuwsgierigheid naar onze interesses en het hogere perspectief van ons bestaan. Weinig mensen weten nog dat ze dáárvoor toch echt naar binnen moeten keren! Aan de hand van jouw unieke blauwdruk kom je ontzettend veel te weten over jezelf. Uiteraard word slechts dát aspect aan jou onthuld wat betrekking heeft op het vraagstuk van het huidige momentum.

Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

TrackBack URL

http://www.emvotion.nl/de-blauwdruk-van-je-ziel/trackback/

PAGE TOP