Creative Mess

Op mijn CV staat groot geschreven Creatieve Duizendpoot. Maar wat dat nou eigenlijk is? Het trekt de aandacht wellicht van de werkgever, maar die interesse gaat al gauw over in vraagtekens..

 

Voor zo lang als ik heb willen werken in de kaders van de maatschappij ben ik dit volgende punt tegengekomen. Ik pas nergens bij! Mijn skills, en dat zijn er veel, zijn of niet genoeg uitgediept of dan wel uitgediept maar dan wel in een kort tijdsbestek, wat natuurlijk ook niet mooi staat.

Het ging zo ver zo lang door dat ik aan mezelf begon te twijfelen. Moet ik dan toch één richting kiezen? Mezelf zo professioneel en breed mogelijk opleiden om aan de wensen te voldoen van anderen?

Als ik naar mijn eigen gevoel en wensen luister dan voel ik dat ik juist behoefte heb aan meerdere dingen te ontdekken, ervaren en switchen!

Ik werk met intenties en verlangens. Wanneer ik een intentie uitzet en het manifesteert zich naar een uitkomst wordt ik super enthousiast. Vergetende dat soms de intentie al genoeg is. Vervolgens komen er ZO veel andere mogelijkheden op mijn pad waardoor ik zijpaadjes en shortcuts in mag slaan naar mijn rode draad levenspad.. dan is het soms lastig om te accepteren dat ik iets niet heb afgemaakt. Wat anderen dus als Falen zouden zien en ik daardoor ook in het verleden.

Met dit nieuwe inzicht weet ik dus dat mijn intenties goed genoeg zijn om uitgezonden te worden of ze nu een  resultaat opleveren wat je kunt vasthouden of juist niets. Het volgen van je intuïtie en het samenwerken met het universum door middel van intenties maakt dat je groeit! Als ik me voorstel dat ik alles had moeten afmaken waar ik aan begon dan bevond ik me een paar honderd stappen terug op mijn levenslijn.

Inmiddels ben ik bezig met mijn vergane kennis te delen en dat geeft mij de diepte om zelf nog dieper en op praktische wijze in de materie te duiken.

Conclusie

Ik heb duizend-en-één projecten lopen en nog wel honderd concepten op de plank staan. En weet je? Ik kan het allemaal even goed, want ik VOEL dat ik mijn leven zo hoor te leven. De paden die ik bewandel te ervaren of eraan te snuffelen. Ik maak me bewust van elke keuze die ik voorgelegd krijg en overzie de

Het is dat ik geen CV meer nodig heb nu ik mijn eigen bedrijf  Creative Light Tribe ben gestart, maar anders zou ik het mij niet langer laten definiëren! JUIST omdat ik niet weggestapt ben bij mijn essentie, mijn gevoel en mezelf is het dat ik geen CV meer nodig heb in het hier en nu! ~ik heb mijn realiteit zelf ten positieve veranderd!

JA ik ben Creatief

NEE ik pas niet in jouw hokjes

JA mijn wegen zijn soms wat chaotisch, maar ze zijn ook Prachtig en voor mij onbetaalbaar waardevol!

Wat maakt mij zo confident? Het volgen van mijn verlangens en interesses hebben ervoor gezorgd dat ik op dit kleurrijke pad terecht ben gekomen. Ik maak zoveel moois mee dat ik niet anders kan dan op mijn intuïtie en gut feeling te vertrouwen.

Hoe meer ik heel, erken en verwerk, hoe dichter ik bij mijn essentie kom te staan. Ik kan de overvloedige vrijheid die daarmee gepaard gaat goed voelen!

Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

TrackBack URL

http://www.emvotion.nl/creative-mess/trackback/

PAGE TOP