Authentieke Sugo

Zodra je eenmaal weet hoe je de echte Sugo maakt, wil je geen pakjes of potjes meer uit de supermarkt!

Sugo is Italiaans voor pastasaus, dit gebruiken ze door de spaghetti- meestal als eerste gang. Tussen de vellen in de lasagne etc.  Meestal wordt er een grote pan gemaakt die tot 8 dagen in de koelkast kan worden bewaard. Je kan het natuurlijk ook invriezen voor later gebruik.

Sugo

  • Tomatenpuree
  • Laurierblad
  • Peterselie
  • Ui
  • Zout
  • Pasta
  1. Fruit de fijngesneden ui in een kookpan.
  2. Voeg de tomatenpuree hieraan toe en breng het aan de kook.
  3. Vul de saus met wat zout, peterselie en een laurierblaadje.
  4. Laat het 40 min sudderen- regelmatig roeren!

20160330_181406

Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

TrackBack URL

http://www.emvotion.nl/authentieke-sugo/trackback/

PAGE TOP